Cithakan:Country data Armènia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Armènia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Armenia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Armènia Jeneng artikel pokok (Armènia)
flag alias Flag of Armenia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Armenia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1918Flag of the First Republic of Armenia.svgFlag of the First Republic of Armenia.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ARM (view) ARM Armènia

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Armènia}} Armènia
  • {{flagicon|Armènia}}Armènia

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Armènia|1918}} Armènia
  • {{flagicon|Armènia|1918}}Armènia

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|ARM}}Armènia
  • {{flagcountry|ARM}} Armènia
  • {{flag|ARM}} ARM

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Armènia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo