Cithakan:Country data Antigua lan Barbuda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Antigua lan Barbuda iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Antigua and Barbuda.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Antigua lan Barbuda Jeneng artikel pokok (Antigua lan Barbuda)
flag alias Flag of Antigua and Barbuda.svg Jeneng gambar (File:Flag of Antigua and Barbuda.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
colonial40pxAntiguaflag.gif
navalCoastguard Ensign of Antigua and Barbuda.svgCoastguard Ensign of Antigua and Barbuda.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ATG (view)Cithakan:Country data ATGCithakan:Country data ATG

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Antigua lan Barbuda

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo