3 Désèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 3 Desember)

3 Desember punika, dinten ingkang kaping 337 utawi 338 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

1 Desember2 Desember3 Desember
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 3 Désèmber ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=3_Désèmber&oldid=943517"