Zona wektu Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Indonesia kapérang jroning telung zona wektu yaiktu:

Amarga Indonésia negara tropis mula ora ana DST ing Indonésia.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]