Zduńska Wola

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Zduńska Wola
POL Zduńska Wola COA.svg
Lambang Zduńska Wola
120px
Lokasi Zduńska Wola
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Zduńska Wola
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Zduńska Wola (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zduńska_Wola&oldid=818129"