Zathura

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Zathura

Zathura inggih punika film ingkang dipunpundhut saking buku kang dipunkarang dening Chris Van Allbrug. Chris Van Allbrug piyambak inggih punika nulis film Jumanji. Zathura piyambak gadhahi crita kados pemain ing dolanan Zathura punika kados dherek ing jobo angkasa. Crita punika dipunwiwiti saking Danny lan Walter ingkang kakang adhi kang mboten cocok. Kekalihipun gadhahi papan dolanan Zathura ing griya bapakipun. Dolanan piyambak wiwitipun remenaken, kunci dipunpasang lan neken tombol. Mangke wonten kartu ingkang medal saking dolanan punika lan dados instruksi. Ananging yen dolanan punika dipunlanggar, mangke wonten prastawa ingkang saged ngancam kekalih piyabak. Kekalihipun pungkasan wonten ing jobo angkasa, uga usaha kados saged pungkasanipun dolanan punika, amargi dolanan punika bebayani. Film Zathura piyambak dipunsutradarai dening Jon Favreau.[1]

Profil saking Film Zathura[sunting | sunting sumber]

Profil ing film Zathura piyambak inggih punika:

  • Aktor lan Atris ing film Zathura:
  1. Tim Robins
  2. Kristen Steward
  3. Jonah Bobo dados Danny
  4. Josh Hutcherson
  • Sutradara:

Jon Favreau

  • Jenising film:

Fantasi

  • Produksi dening:

Columbia Pictures

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 1 September 2011)
  2. ^ (id)www.21cineplex.com(dipuntingali tanggal 1 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zathura&oldid=851935"