Ząbkowice Śląskie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ząbkowice Śląskie
POL Ząbkowice Śląskie COA.svg
Lambang Ząbkowice Śląskie
POL Ząbkowice Śląskie map.svg
Lokasi Ząbkowice Śląskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ząbkowice Śląskie
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Ząbkowice Śląskie (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.