Yumi, Yumi, Yumi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Yumi, Yumi, Yumi ("Kita, Kita, Kita") iku lagu kabangsané negara Vanuatu. Lagu iki ditulis lan dikomposisi déning François Vincent Ayssav (lair 1955) lan diangkat minangka resmi ing 1980.

Tèks ing basa Bislama[sunting | sunting sumber]

REFREIN:
Yumi, Yumi, yumi i glat long talem se
Yumi, yumi, yumi i man blong Vanuatu

God i givim ples ya long yumi,
Yumi glat tumas long hem,
Yumi strong mo yumi fri long hem,
Yumi brata evriwan!

REFREIN

Plante fasin blong bifo i stap,
Plante fasin blong tedei,
Be yumi i olsem wan nomo,
Hemia fasin blong yumi!

REFREIN

Yumi save plante wok i stap,
Long ol aelan blong yumi,
God i helpem yumi evriwan,
Hem i papa blong yumi!

REFREIN

Alihbasa Jawa[sunting | sunting sumber]

REFREIN:
Kita (, Kita, Kita) bagya bisa ngumumaké
Kita (, Kita, Kita) iku Bangsa Vanuatu!

Gusti Allah maringi kita tanah iki;
Iki mènèhi kita alesan kanggo ngrayakaké.
Kita kuwat, kita bébas ing negara iki;
Kita kabèh sadulur.

REFREIN

Kita nduwé tradhisi akèh
Lan kita nemokaké cara anyar.
Saiki kita bakal dadi rakyat siji,
Kita bakal manunggal terus.

REFREIN

Kita ngerti yèn akèh sing kudu dilakoni
Ing pulo kita kabèh.
Muga-muga Gusti Allah, Bapa Kita, manulunga!

REFREIN

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yumi,_Yumi,_Yumi&oldid=812414"