Yerusalem Wétan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Yerusalem Wétan.

Yerusalem Wétan iku bagéyan saka kutha Yerusalem sing direbut déning Yordania jroning Perang Arab-Israel 1948 lan sabanjuré déning Israel jroning Perang Enem Dina 1967. Wilayah iki nyakup Kutha lawas Yerusalem lan sebagéyan panggonan suci agama Yahudi, Kristen, lan Islam, kaya Bukit Bait, Tembok Kulon, Mesjid Al Aqsa, lan Gréja Makam Suci.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yerusalem_Wétan&oldid=827024"