Yamaha YZR-M1

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yamaha YZR-M1

Yamaha YZR-M1 salah siji motor tumpaane Valentino Rossi(Rossi) ing Moto GP2010 sing nggunaake mesin 800cc, Liquid-cooled, in-line, 4-cylinder, 4-stroke karo 16-valve DOHC. [1] Karo mesin iki power sing dihasilke tekan 200HP, lan bantere tekan 320 km/h. Sistem pengapiane nggunaake Magneti Marelli karo adjustable mapping, karo nggunaake NGK spark plugs.[2] Sistem transmisine nggunaake 6-speed casette-type gearbox, karo alternative gear ratios available. [3] Sistem kopling nggunaake Dry multi-plate slipper clutch, karo penggerak rantai. [4] Chasise nggunaake Twin-tube alumunium frame, multi-adjustable steering geometry, wheelbase, ride height, karo aluminium swingarm. Suspensi ngarep pada karo nggunaake Fully-adjustable Öhlins inverted telescopic forks, uga suspensi mburi nggunaake Braced aluminium swingarm karo single Öhlins shock lan rising-rate linkage. Ban ngarep lan mburi ngguanake michelin. Rem ngarep nggunaake Twin 320mm carbon discs with radial mounted four-piston Brembo calipers. Uga rem mburi nggunake Single 220mm ventilated stainless steel disc karo twin-piston Brembo caliper. Bobot motor iki 148 kg karo kapasitas tangki 21 liter.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ 2002 www.bikernet.co.za Yamaha YZR-M1
  2. ^ www.yamaha-racing.com The current YZR-M1
  3. ^ www.motorcycledaily Yamaha Explains Use of Carburettors on M1
  4. ^ www.motorcycledaily.com Yamaha Spills the Beans on YZR-M1 GP Racer
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Yamaha YZR-M1 ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yamaha_YZR-M1&oldid=831392"