Yahoo!

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Yahoo! iku sawijining portal web populèr sing dioperasèkaké prusahaan sing jenengé Yahoo! Inc.. Yahoo! wiwitané mung kayadéné bookmark (pituduh kaca buku), ide iku diwiwiti ing sasi April 1994, wektu kuwi ana loro alumni Universitas Stanford nuju liburan nalika profesor-é lunga menyang jaba kutha amarga cuti.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.Cithakan:IT giants

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yahoo!&oldid=818891"