Yadawa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Yadawa inggih punika ras katurunan Yadu saking Dinasti Candra. Ras/wangsa Yadawa minangka pangangon lembu, saklajengipun damel krajaan ingkang dipun sebat Dwaraka (sakpunika Gujarat, India)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yadawa&oldid=834739"