Wodzisław Śląski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wodzisław Śląski
POL Wodzisław Śląski COA.svg
Lambang Wodzisław Śląski
POL Wodzisław Śląski map.svg
Lokasi Wodzisław Śląski
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Wodzisław Śląski
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Wodzisław Śląski (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.