Waprakeswara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Waprakeswara iku enggon sing suci kanggo upacara pamujaan dewa Syiwa. Ing tlatah Jawa tembung Waprakeswara iki padha maknane karo Baprakewara.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Waprakeswara&oldid=26946"