Wandu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Wandu (portmanteau kaasal sakawadon-lanang) utowo wadam (saka hawa-adam) yaiku wong lanang kang luwih seneng minangka dadi wong wadon jrpning paguripan sadina-dinané Sebutan bencong atau banci juga dikenakan terhadap waria dan bersifat negatif.

Lihat pula[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Manusia-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wandu&oldid=837723"