Włocławek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Włocławek
POL Włocławek COA.svg
Lambang Włocławek
POL Włocławek map.svg
Lokasi Włocławek
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: 84,32 km²
Pedunung: 117.785 jiwa (Juni 2009)
Pelat nomor kendaran motor: CW
Alamat
balé kutha:
Zielony Rynek 11-13
87-800 Włocławek
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Andrzei Pałucki

Włocławek (Jerman Leslau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 117.785 jiwa (Juni 2009).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Włocławek&oldid=807303"