Vung Tau

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Vung Tau
Vung Tau
Negara Vietnam
Kommunitas Otonom Dong Nam Bo
Provinsi Ba Ria-Vung Tau
Kuthamadya Vung Tau
Wewengkon
 • Total 255,54 km2 (9,866 sq mi)
Populasi (2006)
 • Total 280.988
 • Kapadhetan 34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektu Hanoi Time (UTC+1)
 • Summer (DST) Hanoi Time (UTC+7)
Vung Tau

Vung Tau kuwi sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Ba Ria-Vung Tau, Dong Nam Bo, Vietnam. Miturut sènsus pedunung taun 2006 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni pedunung 280,988 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vung_Tau&oldid=832287"