Viktor Kassai

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Viktor Kassai (lair tanggal 10 September 1975) iku sawijining wasit bal-balan saka Hongaria. Dhèwèké wis dadi wasit FIFA wiwit taun 2003.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Viktor_Kassai&oldid=834064"