Ustroń

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ustroń
POL Ustroń COA.svg
Lambang Ustroń
120px
Lokasi Ustroń
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia
Jembar: 58.92 km²
Pedunung: 15 415 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ustroń
Situs wèb resmi: http://www.ustron.pl/
Politik
Walikutha: ...

Ustroń (Jerman Ustron) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 15 415 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ustroń&oldid=818178"