UEFA Euro 2004

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kajawaran Bal-Balan Éropah taun 2004 utawa dicekak Euro 2004 iku dianakaké ing Portugal déning UEFA. Fèstival olahraga iki diiloni tim saka 16 negara.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UEFA_Euro_2004&oldid=814752"