U2

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
U2

U2 nalika pentas ing Madison Square Garden sasi November 2005
Latar wuri
Asal Dublin, Irlandia
Génré Rock
Post Punk
Alternative Rock
Taun aktif 1976–saiki
Label Island, MCA, Interscope
Mercury
Situs wèb www.u2.com
Anggota saiki
Bono
The Edge
Adam Clayton
Larry Mullen Jr.

U2 yaiku grup musik légendharis saka negara Irlandia sing digawé déning Bono (Paul David Hewson, vokal lan gitar), The Edge (David Howell Evans, gitar, piano, vokal lan bas), Adam Clayton (bas lan gitar) lan Larry Mullen, Jr (drum). Group musik iki digawé rikala taun 1976. Diwiwiti saka iklan mading sing ditèmpèl ing sekolah ing Dublin, negara Irlandia. Jeneng sepisanané grup band iki yaiku "Feedback", nalika kuwi isih nggawakaké lagu-lagune The Beattles.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:U2

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=U2&oldid=863814"