Troposfer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Troposfer yakuwi lapisan atmosfer palinh endhep kang kira-kira kandhelé kira-kira nganti 10 kilometer ning ndhuwuré bumi. Sakjeroné troposfer iki ditemukaké gas rumah kaca kang menyebabkaké efek rumah kaca lan pemanasan global.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Troposfer&oldid=835531"