The Click Five

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
The Click Five nalika konferensi pers in Manila

.

The Click Five iku band saka Boston, Amérika Sarékat. Band kang ganti vokalis ing wulan Maret taun 2007 iki duwé anggota lima. Awalé vokalisé jenengé Eric Dill banjur diganti Kyle Patrick. Susunan anggota band iki yaiku Kyle Patrick kang dadi vokalis utama lan uga nyekel gitar rithem, Joe Guese kang dadi vokalis lan nyekel gitar utama, Ethan Mentzer kang dadi vokalis lan nyekel bass, Ben Romans kang nyekel keyboard lan uga dadi vokalis, lan kang pamungkas iku Joey Zehr kang dadi vokalis lan drummer.

Daftar lagu/album[sunting | sunting sumber]

Greetings From Imrie House (2005)

  • Good Day
  • Just The Girl
  • Catch Your Wave
  • I'll Take My Chances
  • Friday Night
  • Angel To You (Devil To Me)
  • Resign
  • Lies
  • Pop Princess
  • Time Machine
  • Say Goodnight

Modern Mind and Pastimes (2007)

  • Flipside
  • Jenny
  • Happy Birthday
  • Addicted For Me
  • I'm Getting Over You
  • When I'm Gone
  • Headlight Disco
  • The Reason Why
  • The Reason Why (Accoustic)
  • All I Need Is You
  • Empty
  • Mary Jane
  • Mary Jane (Accoustic)
  • Long Way To Go
  • Long Way To Go (Accoustic)
  • So It Goes
  • Summertime
  • I'm Getting Over You

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Click_Five&oldid=831318"