Tharsis Tholus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
2001 Mars Odyssey THEMIS araw infrared na mosaic ng Tharsis Tholus.

Tharsis Tholus iku sawijining gunung ing planèt Mars. Gunung iki dhuwuré 9 kilomèter.

Biglang bumaba ang halaga block o labi avalanche deposito sa hilagang-kanluran dulo ng Tharsis Tholus.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tharsis_Tholus&oldid=827112"