Tarnowskie Góry

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tarnowskie Góry
Herb TarnowskieGory.svg
Lambang Tarnowskie Góry
120px
Lokasi Tarnowskie Góry
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: ... km²
Pedunung: 61.566 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tarnowskie Góry
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Tarnowskie Góry (Jerman Tarnowitz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 61.566 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tarnowskie_Góry&oldid=818257"