Sztum

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sztum
POL Sztum COA.svg
Lambang Sztum
120px
Lokasi Sztum
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: 10.150 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sztum
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Sztum (Jerman Stuhm) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 10.150 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sztum&oldid=817993"