Szklarska Poręba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Szklarska Poręba
POL Szklarska Poręba COA.svg
Lambang Szklarska Poręba
120px
Lokasi Szklarska Poręba
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szklarska Poręba
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Szklarska Poręba (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Szklarska_Poręba&oldid=818217"