Suthil

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Suthil yaiku piranti kanggo masak. Gagang suthil padatan digawé saka kayu lan wesi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Suthil&oldid=851871"