Sulejów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sulejów
POL Sulejów COA.svg
Lambang Sulejów
120px
Lokasi Sulejów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sulejów
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Sulejów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sulejów&oldid=807245"