Spinosaurus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Spinosaurus
Temporal range: EarlyLate Cretaceous, Cithakan:Fossilrange
wrangka Spinosaurus
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Reptilia
Superorder: Dinosauria
ordo: Saurischia
Suborder: Theropoda
kulawarga: Spinosauridae
Genus: Spinosaurus
Stromer, 1915
Jinis spésiès
Spinosaurus aegyptiacus
Stromer, 1915

'Spinosaurus' (artine: kadal balung) iku dinosaurus Theropoda sing urip ing endi saiki sinebut Amerika Utara,saka tahap ngisor jaman Albian nganti ngisor tahap Cenomanian kira-kira 112 yuta taun kepengker.[1]


Dhaftar Pustaka[sunting | sunting sumber]

  1. ^ {{en}[[1]]}
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Spinosaurus&oldid=831224"