Soedharmono

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Soedharmono (Cerme, Gresik, Jawa Wétan, 12 Maret 1927) iku Wakil Presidhèn Republik Indonesia sing kaping kelima, antara 1988 nganti 1993.

Panjenenganipun putra R. Wiroredjo lan Soekarsi. Wong tuwané loro-loroné séda nalika pak Soedharmono isih timur banget.

Uga pirsani[sunting | sunting sumber]



Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Didhisiki déning:
Umar Wirahadikusumah
Wakil Presiden Republik Indonesia
1988 - 1993
Diganti déning:
Try Sutrisno


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Daftar Wakil Presidhen Indonesia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Soedharmono&oldid=804588"