Try Sutrisno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Try Sutrisno

Jenderal (Purnawirawan) Try Sutrisno (lair ing Surabaya, Jawa Wétan, 15 November 1935) iku Wakil Presiden Republik Indonesia kaping enem. Dilantik dadi Wakil Presiden wektu Soeharto dadi Presidhen ing Sidang Umum MPR taun 1993, ngganti Sudharmono. Try Sutrisno njabat nganti taun 1998 lan diganti dening BJ Habibie.

Wektu Presiden Soeharto lengser lan pembentukan partai-partai politik diijinke kanggo Pemilu 1999, Try Sutrisno aktif dadi pengurus Partai Keadilan lan Persatuan Indonesia.

Uga pirsani[sunting | sunting sumber]


Didhisiki déning:
Sudharmono
Wakil Presiden Republik Indonesia
1993 - 1998
Diganti déning:
BJ Habibie
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Try_Sutrisno&oldid=804593"