Sinchan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sinchan (basa Jepang: クレヨンしんちゃん, Kureyon Shin-chan), kuwi tokoh kartun kang asale saka Jepang.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sinchan&oldid=829879"