Sidemen, Karangasem

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sidemen

Peta lokasi Kecamatan Sidemen
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Karangasem
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Sidemen iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Karangasem Provinsi Bali.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Karangasem