Senat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Senat yaiku salah sijining badan deliberatif sing biasane minangka majelis tinggi saka badan legislatif ing negara sing nganut sistem dua kamar kayata Amérika Sarékat lan Australia. Anggota senat kasebut senator. Indonesia nate nduweni senat nalika mbentuk Republik Indonesia Serikat. Ing Indonesia kerep disalahartekke karo mahasiswa sing nduwèni keaktifan ing organisasi lingkungan kampus.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Senat&oldid=834857"