Selat Bali

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Selat Bali iku selat sing ngubungaké Pulo Jawa (ing sisih kulon) karo Pulo Bali (ing sisih wétan). Selat Bali dihubungaké nganggo layanan kapal ferry yaiku saka Plabuhan Gilimanuk (ing Bali) lan Plabuhan Ketapang (ing pulo Jawa). Ing mangsa ngarep, ing selat iki rencanané bakal dibangun kreteg.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Selat Bali ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selat_Bali&oldid=821303"