Santo pangreksa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Santo pangreksa iku sawijining santo sing kaanggep minangka perantara ing swarga saka sawijining èntitas. Èntitas iki bisa awujud bangsa, papan, profési, aktivitas, kelas, wangsa, marga, kulawarga utawa wong. Santo pangreksa iku bagéyan saka agama Kristen, utamané Katulik lan sawetara dénominasi liyané kayata Ortodoks.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Santo_pangreksa&oldid=832818"