Sandnes, Risør

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sandnes, Risør
—  Désa ing Norwegia  —
Negara Flag of Norway Norway
Désa
Wilayah
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Sandnes, Risør punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sandnes,_Risør&oldid=875195"