Sępólno Krajeńskie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sępólno Krajeńskie
POL Sępólno Krajeńskie COA.svg
Lambang Sępólno Krajeńskie
120px
Lokasi Sępólno Krajeńskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sępólno Krajeńskie
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Sępólno Krajeńskie (Jerman Zempelburg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 9.200 jiwa.