Ruji

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ruji kang ana ing pèleg

Ruji yaiku wesi awujud gilig cilik-cilik kang biyasané dipasang ngubengi poros utawa as rodha pit, sepédha montor utawa montor. Kagunan ruji iki kanggo nguwataké pèleg rodha supaya ora mlengkung nahan bobot. ruji kui masange siji-siji (RuJi=di wiRu siji-siji)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ruji&oldid=829787"