Region Oromia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Letak Region Oromia ing Ethiopia

Region Oromia kuwi sawijining region ing Ethiopia kang ambané 353.632 km² lan populasi 26.553.000 jiwa (2005). Ibu kuthané yakuwi Adama.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Region_Oromia&oldid=812921"