Reepicheep

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar:Reepicheep.jpg
Reepicheep ing film Prince Caspian

Reepicheep (pocapan jroning Basa Inggris /ˈriːpəˌtʃiːp/) inggih menika satunggaling tokoh fiksi ing buku ingkang dipunserat dening C. S. Lewis, yaitu serial Chronicles of Narnia. Piyambakipun medal ing carios Prince Caspian, The Voyage of the Dawn Treader, lan The Last Battle.

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Galeri[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Narnia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Reepicheep&oldid=837657"