Prince Caspian

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prince Caspian[sunting | sunting sumber]

The Chronicles or Narnia: Prince Caspian yaiku salah sawijining novèl anggitan C.S. Lewis kang kaping . Novel iki kang digawé film ing taun 2008, yaiku film kang kaping loro sak wisé film The Lion, The Witch, and The Wardrobe.

Ringkesan Crita[sunting | sunting sumber]

Wis 1300 taun kléwat ing donya Narnia, kabèh malih sakwisé Bangsa Telmarin padha tumindak nyerbu Narnia lan nguwasani Narnia. Ing London, kulawarga Pevensi pada arep menyang sekolah numpak kréta. Dumadakan wong papat mau mlebu terowongan kang isa pinuju menyang donya Narnia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prince_Caspian&oldid=862980"