Racibórz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Racibórz
POL Racibórz COA old.svg
Lambang Racibórz

Lokasi Racibórz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: 74,96 km²
Pedunung: 58.310 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: SRC
Alamat
balé kutha:
ul. Batorego 6
47-400 Racibórz
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Mirosław Lenk

Racibórz (Jerman Ratibor) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 58.310 jiwa. Kutha iki papané cedhak karo pawatesan Ceko.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Racibórz&oldid=878341"