Prisia Nasution

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Prisia Nasution
Lair Prisia Wulandari Nasution
1 Juni 1984 (umur 29)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Jeneng liya Prisia Nasution, Phia
Pagawéyan Aktris, Pembawa acara, Model
Taun aktif 2009 - sekarang
Wong tuwa Robert Nasution
Siti Sundari

Prisia Nasution (lair kanthi jeneng Prisia Wulandari Nasution, Jakarta, 1 Juni 1984) yaiku sawijining model lan aktris Indonesia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prisia_Nasution&oldid=835639"