Portable Document Format

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

PDF (Portable Document Format) iku sawijining format fail sing digawé déning Adobe System ing taun 1993 kanggo kaperluan ijol-ijolan dhokumèn digital. Format PDF dipigunakaké kanggo mkili dhokumèn rong dhimènsi sing nyakup tèks, aksara, citra lan grafik vektor rong dhimènsi. Jroning Acrobat 3-D, kamampuan PDF uga nyakup maca dhokumèn telung dhimènsi. PDF wis dadi standar ISO ing tanggal 1 Juli 2008 kanthi kodhe ISO 32000-1:2008.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]