Police

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Police
Police herb.svg
Lambang Police
120px
Lokasi Police
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balékutha:
...
... Police
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Police (Jerman Pölitz) - iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Police.
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Police&oldid=863054"