Polanica-Zdrój

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Polanica-Zdrój
POL Polanica-Zdrój COA.svg
Lambang Polanica-Zdrój
120px
Lokasi Polanica-Zdrój
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Polanica-Zdrój
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Polanica Zdrój (Jerman Bad Altheide) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

www.polanicazdroj.pl


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Polanica-Zdrój&oldid=873354"