Pilzno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pilzno
POL Pilzno COA.svg
Lambang Pilzno
120px
Lokasi Pilzno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pilzno
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Pilzno (Jerman Pilsen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pilzno&oldid=807043"