Piala

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tuladha piala

Piala utawi asring kabeber dumateng tembung piala punika wujud panghargaan wangun piranti (barang) kang diaturake déning piyantun ingkang saget dados pamenang utawa jawara ing sawijining tethandingan tartamtu. Piala asring diaturake déning cabang olah raga utawa kagiatan olahraga.


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piala&oldid=833401"